Cum gasesc ceva pe site-ul Odnoklassniki MD sau cum pot sa intru in contul meu? Iata doar doua intrebari la care vom raspunde chiar acum, caci am vazut ca sute de persoane sunt interesate zilnic de aceste lucruri. In primul rand ar trebui sa stiti ca Odnoklassniki MD est ede fapt imaginea pe care o aveti in fata atunci cand ati intrat deja pe Odnoklassniki.ru dar din MD (adica Moldova).

Puteti folosi si site-ul e4MD pentru a accesa direct contul vostru de pe Odnoklassniki.MD, asta daca nu ati salvat deja in favorite link-ul direct catre contul vostru Odnoklassniki. Iar cum va place asa de mult sa dati un 5 pozelor de pe Odnoklassniki, eu zic ca acum aveti la indemana cea mai simpla metoda de acces.

Ai pierdut parola de la contul tau Odnoklassniki MD? Cum reusesti sa o recuperezi? Iata mai jos poza care te va ajuta sa intelegi aceste treburi, fie in limba rusa fie in ucrainiana.

Va multumim ca ati ales Odnoklassniki MD ca cel mai bun site de socializare din Republica Moldova, este dovada cea mai buna a faptului ca Noi Moldovenii suntem frati! Nu conteaza decat faptul ca putem comunica liber, intr-o retea numai a noastra, moldoveneasca, unde totul este ata de placut, unde pozele noastre sunt vazute de prietenii din intreaga lume (de est), iar noi ne simtim ca “pestele pe uskat”. Te astept si pe tine pe Odnoklassniki MD! Nu uita sa bazaresti putin si cu mine dupa ce te-ai inscris pe site!