Sunt un biet alegator dezamagit, daca mai speram ca cineva sa fie vertical in politica, atunci speram ca acesta sa fie Mihai Ghimpu, insa dupa ultima isprava din Parlament, cand a plecat cu toata fractiunea PL din sala, la demiterea lui Vlad Plahotniuc, pot spune doar: Mihai Ghimpu – m-ai dezamagit!

Mihai Ghimpu

Daca glumele de multe ori nesarate le-am trecut cu vederea, daca nu am crezut ca ati cedat promisiunilor lui Vlad Plahotnic (nu pot sa cred ca ati fost cumparat), isprava demna de PCRM nu cred ca poate fi scuzata. Si asta va costa scump Partidul Liberal, care nici asa nu statea prea bine la numarul de voturi acumulate in alegeri.

Faptul ca ati fost atacat pe nedrept in legatura cu mizeria din Padurea Domneasca nu este o scuza sa-l lasi pe “inamicul public” sa fie demis de PCRM, iar tu sa pleci suparat din Parlament. Este totusi locul tau de munca, locul unde ar trebui sa actionezi in numele celor ce te-au votat.

Poate ca este o miscare politica buna, iar in urma noilor negocieri PL-ul va capata cateva posturi bune, poate ca anumite glume facute pe seama altor parlamentari vor fi iertate, dar chiar daca stim proverbul cum ca politica este o c…a, ne asteptam ca totusi Parlamentul Moldovei sa nu fie transformat in bordel, chiar si in situatia in care nu are sediu, ma ba mai mult, nu are nici perspective.

Cred ca populatia a cam obosit in asteptarea liberalizarii  regimului de vize si a unirii cu UE (sau poate Romania), a obosit sa tot astepte pensii mai mari decat ciubucurile primite de moldoveni la restaurante, a obosit sa plateasca taxe de drum pentru drumuri inexistente si a mai obosit sa tot auda .. scuze!

(Bostan Ritgau)

http://stiri.4-md.info/wp-content/uploads/2013/02/mihai-ghimpu.jpghttp://stiri.4-md.info/wp-content/uploads/2013/02/mihai-ghimpu-150x150.jpgWebMDTop 10 StiriMihai Ghimpu,Vlad Plahotnic
Sunt un biet alegator dezamagit, daca mai speram ca cineva sa fie vertical in politica, atunci speram ca acesta sa fie Mihai Ghimpu, insa dupa ultima isprava din Parlament, cand a plecat cu toata fractiunea PL din sala, la demiterea lui Vlad Plahotniuc, pot spune doar: Mihai Ghimpu - m-ai...